In lumea Android, lucrurile se misca foarte repede.

In urma cu cateva saptamani, Google a lansat Android Gingerbread, ultima si cea mai buna versiune a acestui sistem de operare. Aceasta versiune(v2.3) nu e disponibila pe nici un model de telefon pentru moment, nici macar pe noul Samsung Nexus S. In timp ce marea majoritate a utilizatorilor Andoid inca nu au facut update nici macar la versiunea 2.2, Google anunta deja o versiune noua Android.

Aceasta versinune se va numi “Honeycomb” si va fi un update major. Toate semnele arata ca Honeycomb va aduce modificari majore sistemului de operare Android. Daca totul merge bine, Honeycomb va fi prima versiune de Android optimizata complet pentru tablete. Daca toate zvonurile legate de acest update sunt corecte, acesta va face drumul său în lume, în luna martie.

Android 3.0: lansare martie(zvon)

Zvonul ca noua versiune, Honeycom va veni in martie 2011 vin de la revista Taivaneza Digitimes. Undeva, in mijlocul articolului legat de noile tablete ce vor fi lansate, Digitimes mentioneaza cu nonsalata fatul ca undeva in luna martie va fi lansat Android 3.0, despre care multi oameni cred ca aceasa se va numi Honeycomb. Acest zvon poate sau nu poate fi corect(multi cred ca Honeycomb va sfarsi prin Android 2.4).

Google a confirmat ca Honeycomb va veni in 2011, şi o sosire cândva în primul trimestru pare a fi un pariu destul de sigur.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here