Te gandesti sa iesi la o plimbare cu bicicleta si iti iei si iPhone-ul cu tine ca sa asculti putina muzica? Nu uita sa iti descarci si BikeBrain. Aceasta este o aplicatie dedicata biciclistilor cu o gramada de functii incluse, un adevarat ciclocomputer foarte usor de folosit si una dintre cele mai bine cotate aplicatii GPS din App Store.

BikeBrain ofera harti cu localizare GPS, viteza, distanta, altitudine, timp, trei moduri de ritm, plus multe alte date pe care doriti sa vi le afiseze prin ferestrele personalizabile de care dispune.

BikeBrain afiseaza 5 meniuri diferite care pot fi accesate atat prin atingerea butoanelor din partea de jos cat si prin “swipe your finger” pe ecran pentru un control mai bun in timpul deplasarii. Prima fereastra are afisat vitezometrul, timpul, distanta, rpm si multe alte informatii. A doua fereastra dispune de localizarea prin GPS si cateva informatii din prima fereastra, in timp ce a treia este cea pe care fiecare dintre noi si-o poate personaliza dupa bunul plac prin “double tap to change”. Fereastra a patra este dedicata ciclurilor de antrenamente, iar cea de-a cincea pentru diferite setari.

BikeBrain este o aplicatie gratuita ce poate fi descarcata din App Store si beneficiaza de toate optiunile de mai sus. Pentru un upgrade de 1,59€ beneficiind de:

  • posibilitatea exportarii informatiilor referitoare la traseu si trimitandu-le prin email
  • publicarea informatiilor traseului pe Google Maps
  • trimiterea prin Google, Twitter si Facebook a traseului parcurs si altor detalii
  • stocarea nelimitata a datelor
In clipul de mai jos pueti vedea o scurta prezentare a aplicatiei care poate fi descarcata de aici.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fFA2Wfjv0CQ&feature=player_embedded[/youtube]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here