In urma cu ceva timp prezentam o metoda de “reparare” a butonului Home pentru iPhone prin folosirea alcoolului izopropilic, care s-a dovedit a fi o rezolvare atat pentru iPhone-ul meu cat si a altor persoane care au incercat aceasta metoda.

Astazi am descoperit pe net o metoda mai simpla pentru a face butonul Home sa functioneze mai bine, “calibrand” butonul in cateva secunde. Imediat ce am gasit articolul am trecut la treaba pe unul din deviceurile pe care le detin, si al carui buton Home nu are probleme foarte grave de functionare, dar are o mica intarziere de la atingere si pana la reactie(care nu s-a rezolvat nici dupa reinstalarea iOS-ului).

Metoda este cat se poate de simpla si chiar daca pare absurda pentru inceput, pot sa va spun ca in cazul meu chiar functioneaza si sunt foarte incantat de acest lucru.

1. Deschide una din aplicatiile stock ale telefonului, Calendar, Weather, Youtube, etc.

Deschide aplicatia

2. Odata deschisa aplicatia, apasa butonul Power pana apare mesajul ”Slide to Power Off”.

Apasa butonul Power

3. Imediat dupa ce apare sageata rosie impreuna cu mesajul ”Slide to Power Off”, da drumul butonului Power si apasa butonul Home pana cand aplicatia se inchide fortat si telefonul se intoarce la Home Screen.

Apasa butonul Home

Cu acestea fiind zise, butonul Home al ideviceului tau ar trebui sa functioneze mult mai bine si mai precis decat inainte.

4 COMMENTS

  1. Pff:) Chestia asta e stiuta de mult timp ! Pacat ca de abia acum ai aflat-o si tu ! Eu cel putin la mine nu a functionat solutia asta ! Alcoolul a facut toata treaba ! Acum Home Button merge extraordinar ( de 4 luni ) 😉 !

    • Am scris acest articol pentru cei care inca nu au auzit de acest lucru, si sa stii ca sunt foarte multi. Nici in cazul telefonului meu nu a functionat aceasta metoda, decat dupa folosirea alcoolului, vezi http://adrianbenea.ro/2012/01/20/repara-butonul-home/ , si care functioneaza si in prezent foarte bine. In cazul celui de-al doilea telefon, asa cum am scris si in articol, a avut doar un mic lag care s-a rezolvat cu acest truc.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here