Pentru weekend-ul acesta am avut programate o gramada de treburi doar ca nu toate s-au intamplat conform “agendei”.

Sambata trebuia sa fie una plina, cu diferite activitati si munci prestate pe ici pe colo dar care s-a transformat intr-una foarte relaxanta si doar cu activitati preferate.

Duminica trabuia sa fie una cu cumparaturi prin Arad si finalizata cu un concert Horia Brenciu si asa s-a intamplat.

Astfel, pe la 11.30 plecam din Sebis spre Arad, cu fetele mele dragi, Nicolle(@BunDinBucatarie) si Ligia, catre cateva cumparaturi inainte de Craciun. Totul a decurs perfect si in jurul orei 17 eram in Armonia Center in Arad, unde asteptam cu nerabdare sa se faca 18 pentru a-l vedea in sfarsit LIVE pe Horia Brenciu. Da, nu am avut ocazia pana acum sa il ascultam decat in concertele difuzate la TV, ratand de cateva ori prezenta lui in Arad, insa nu si de aceasta data.

Fetele s-au grabit sa prinda locuri in fata, si bine au facut…pentru ca in jurul orei 17.30 aproape ca nu mai era loc in jurul scenei(scena a fost amplasata in incinta centrului comercial Armonia, in zona Food) dar noi eram in primele randuri. Dupa tombola organizata de centrul comercial, tombola in care s-au dat premii cateva zeci de vouchere de cumparaturi in valoare de 50 ron fiecare, vreo 5 iPad 2, 2 excursii in Tenerife si un apartament, au intrat pe scena Brenciu Orchestra.

Un mic intro din partea suflatorilor si un solo al chitaristului l-au adus pe scena si pe “nebunul”. “Nebunul” care a cantat si s-a miscat tot concertul, pauza facand doar cand s-a schimbat(3 tinute) inlocuind fiind de “renii” si “Mos Craciunul” pe care ii are cu el in trupa.

A fost o seara minunata, o seara in care toata suflarea, aproximativ 5000 de persoane, au cantat si au dansat alaturi de ei. O atmosfera pe care a creat-o atat el cat si publicul care il indrageste.

Dupa cum bine obisnuieste de ceva vreme, a creat un scenariu, in care cei din bandul sau au interpretat pe rand diferite piese foarte cunoscute de toata lumea. Piese celebre pe care nu aveai cum sa nu le canti impreuna cu ei. Pe langa aceastea si piese de pe albumele lui ca, Funky Party, La radio, Septembrie, luni, Lucruri Simple sau Fac ce-mi spune inima.

A fost si o “surpriza” atat pentru noi cat si pentru ei, cand, la un moment dat, o fetita a fost urcata pe scena de cei din stuff-ul lui. Fetita plangea din cauza ca se pierduse de mama ei. A fost gasita de mama si de sora ei mai mica, si impreuna, cele doua fetite ne-au cantat “O Tannenbaum” si au spus si o poezie si mosul a venit pentru ele cu cate un CD Horia Brenciu 37.

A fost o seara minuntata, in care am putut sa observ ca Brenciu are fani de toate varstele, de la copii de 5 anisori si pana la pensionari, toti au cantat si au dansat impreuna cu el. Nu-mi venea sa cred cand doua batranici sareau si dansau de parca aveau 30 de ani nu 70.

Dupa doua ore si ceva de nebunie, seara s-a incheiat cu prezentarea formatiei, sute de autografe si poze, iar incet, incet, oamenii se indreptat spre parcarea in care asteptau sutele de masini. Abia dupa 15 minute de nebunie s-a circulat cat de cat normal atat in parcare cat si la iesirea catre drumul national.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AGszV-kUHyI[/youtube]

Asteptam cu nerabdare urmatorul concert Horia Brenciu & Orchestra pentru inca o doza nebunie!

Pozele si inregistrarile video au fost facute cu iPhone 4.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here