Astazi s-a anuntat oficial noua oferta Best Deal de la Orange, care, spre surprinderea unora, este ceea ce scriam in articolul publicat sambata(19 noiembrie).

Astazi, intrand in magazinul partenerului Orange din orasul meu am auzit cateva guri care comentau in privinta alegerii facute de marele operator. Clientii Orange din toata tara sunt foarte dezamagiti de aceasta oferta, atat de preturile pe care le practica Orange prin oferta BD cat si prin terminalele alese de acesta. Diverse comentarii sunt postate pe forumuri si siteuri care discuta despre acest aspect si toti sunt dezamagiti.

Cateva exemple:

La ce folos aceasta oferta? Nu mai intelege nimeni. Mi se pare ca doar numele a mai ramas din aceasta “buna” oferta, pentru ca ce-i drept, preturile practicate sunt foarte mari. Chiar nu merita sa semnezi un contract pe 24 luni(pe 12 nici nu se pune problema) pentru reducerea senzationala de 30-40 euro cat primesti pentru modele din BD. Pe langa asta, nici terminalele alese nu sunt intotdeauna unele ce intereseaza prea mult.

In plus, ofertele pe care Orange le practica pe PrePay sunt mult mai bune decat ce iti ofera un abonament nou/existent. La doar 5€ primesti suficiente minute sa nu mai inchizi convorbirea si sa tocesti tastele telefonului cu scrierea de sms-uri. In plus, cele mai “bune” oferte sunt pentru clientii noi ce isi incheie un contract, in timp ce cei existenti nu sunt intotdeauna tratati asa cum ar trebui.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here