Daca vrei o noua aventura in lumea puzzle games-urilor, Drop the Chicken iti poate satisface aceasta placere.

Drop the Chicken este o poveste in care un pui foarte destept(citeste ziarul), foarte talentat(face jonglerii cu ouale) dar care nu poate sa zboare, fiind foarte mic, se afla foarte departe de cuibul sau, si pe care tu trebuie sa il ajuti sa ajunga in siguranta in acel cuib. Spun in siguranta pentru ca fiecare nivel complica putin situatia prin diferitele capcane(bombe, fierastraie) care sunt in durmul lui spre cuib.

Fiecare nivel incepe la fel. Puiul se afla pe o rampa de lansare unde asteapta sa cada spre cuibul sau situat in diferite locuri in functie de nivel. Trebuie sa stabilesti foarte bine calatoria lui spre cuib si sa folosesti cu cap toate ustensilele pe care le ai in dotare pentru ca puiul este foarte pofticios si doreste sa manace cat mai multi gandaci care se afla pe harta, si pentru ca in caderea lui intalneste foarte multe obstacole care il pot impiedica sa ajunga la acei gandaci sau la cuibul sau.

Unele niveluri sunt foarte simple si puiul ajunge in cuibul sau cu burta plina insa altele sunt foarte dificile si trebuie sa iti pui mintea la contributie pentru a putea aduna cat mai multi gandaci si sa ajungi in siguranta la cuib.

La fel ca si in Angry Birds, Cut The Rope sau KAMI RETRO si in acest joc nivelurile sunt impartite dupa aceeasi logica. Ai 4 stagii, Chicken Coop, The Farmhouse, The Old Barn si The Windmill care au cate 48 de niveluri fiecare, cu grade difertite de dificultate. Producatorul promite ca va aduga stagii noi in viitor.

Daca ti-a placut Cut the Rope cu siguranta si Drop the Chicken o sa iti placa le fel de mult.

Nota 4 din 5 pentru Drop the Chicken.

Jocul costa 0,79 €si poate fi descarcat dinDrop The Chicken - Sharp Creative Agency

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here