S-ar putea sa nu fi auzit niciodata de Horiyoshi sau poate esti un fan adevarat al operelor sale. Tatuajele lui sunt considerate adevarate opere de arta si pot fi vazute peste tot in lume. Acestea au fost recunoscute ca tatuaje “traditionale” japoneze si au fost numite irezumi. El este un artist si ilustrator extrem de talentat si a inspirat multi artisti tatuatori din intreaga lume.

Acum, cei de la A-Net Digital au creat doua aplicatii care pot fi achizitionate din App Store. Parctic doar una este aplicatie, cealalata fiind o carte despre arta irezumi.

Aceste doua aplicatii ofera o modalitate convenabila de a accesa intreaga colectie de tatuaje pe care artistul le-a desenat de-a lungul anilor. Horiyoshi insusi spune “This app shows my life and history, it is great to have an app like this to show my work to the world.

Prima aplicatie, “Horiyoshi III App“, este disponibila pentru iDeviceul tau, costa 3,99€ si iti ofera posibilitatea de accesa intreaga sa colectia de fotografii si desene, unele dintre ele nefiind lansate sau vazute de cineva pana in prezent. Aplicatia ofera si poze din studioul sau si din faimosul muzeu al tatuajelor de la Yokohama. 

A doua aplicatie este o versiune digitala a celebrei sale carti despre aceasta arta, “100 Demons“, carte ce nu mai este in publicare si este foarte greu de gasit oriunde in alta parte. Cartea contine superbe ilustratii cu demoni antici si lupatatori japonezi creati de Horiyoshi si este considerata ca fiind una dintre cele mai mari colectii ale lucrarilor sale. Cartea costa 7,99€ si poate fi descarcata de asemenea din App Store.

Horiyoshi III App – 3,99€ – descarca.

100 Demons – 7,99€ – descarca.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here