Daca ai putina imaginatie poti sa faci sau sa creezi lucruri mari, deosebite, unice, trebuie doar sa crezi in ele chiar daca de multe ori cei din jurul tau spun ca esti “nebun”.

In urma cu ceva timp, o familie si-a construit o casa din prefabricate in mijlocul unor case clasice romanesti din caramida si bca. O casa care nu are acoperis cu tigla sau alte materiale ci un simplu planseu. O casa care este total diferita de ce poti observa la mine in oras si probabil si in alte orase. Seamna foarte mult cu un container doar ca are geamuri si usi. Au fost foarte multe comentarii atat la adresa proprietarului cat si a aspectului sau a materialelor din care a fost conceputa. Nu stiu cat este de confortabila sau de economica, cert este faptul ca cineva locuieste in ea si par a fi oameni normali 🙂

Probabil la fel de “comentati” au fost si cei de la Starbucks cand au creat din cateva containere un “Sturbucks Drive” de aproximativ 42 m² in zona Tukwila din Washington. Idea firmei de a crea acest magazin este in principal menita sa reduca costurile operationale si pe cele de energie. Daca aceasta ideea va fi bine primita de public exista posibilitatea ca multe din magazinele Starbucks din US sa arate asa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here