In ultimii ani in Romania, numarul celor care joaca poker online a crescut foarte mult. Daca in 2005 numarul conturilor active romani care erau inregistrati pe diferite site-uri in domeniu era undeva la 100.000 de coturi active, astazi numarul acestora depaseste 5 milioane de conturi active. Sunt foarte multe siteuri pe care poti sa practici atat poker cat si ale jocuri de noroc. Poti juca atat pe bani virtuali cat si pe bani reali, alimentandu-ti contul prin diverse metode, Visa, Mastercard, PayPal, Moneybookers, etc.

Astazi vreau sa va spun de siteul http://fi.partypoker.com care pe langa clasicul joc de poker ofera mai multe variante de jocuri de noroc intr-un singur loc. Astfel, este suficient sa va creati un cont nou pe siteul de mai sus si aveti posibilitatea de a juca oricand Poker, CasinoGammon(table), Bingo sau sa pariati pe diverse sporturi. Cu bani castigati dintr-un pariu puteti sa va incercati norocul la ruleta sau la bingo si astfel sansele de a va dubla castigul este mult mai mare.

PartyPoker beneficiaza si de aplicatie dedicata pentru Windows/Mac OSX pe care o puteti descarca gratuit de pe siteul de mai sus, dar ofera si posibilitatea de a juca direct in browserul web.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here