Atunci cand doresti sa iti creezi un site sau un blog, pe langa numele pe care trebuie sa il pui acestuia ai nevoie si de un pachet de gazduire pentru ca site-ul(blogul) tau sa poata fi online.

Sunt multe firme care iti ofera astfel de pachete, dar nu intotdeauna stim foarte multe detalii despre ce ofera, in special cat de serioasa este firma cu care doresti sa colaborezi. Tin minte, acum un an si ceva, cand intram si eu pe acest teren, necunoscut mie pana in acel moment, mi-au prins foarte bine sfaturile pe care le primisem de la un prieten de pe twitter @AdriandinArad.

Asa cum spuneam, de peste un an de zile functioneaza adrianbenea.ro si pot sa spun cu mare multumire, ca in tot acest timp gazduirea mi-a fost oferita de HostVision.ro.

Initial am optat spre cel mai mic pachet(0.99€/luna) intelegand mai tarziu, ca un blog are nevoie de mai multe resurse decat un simplu spatiu de stocare si un trafic lunar. Are nevoie si de memorie PHP pentru a putea folosi anumite pluginuri si pentru multe alte lucruri. Astel, dupa aproximativ 8 luni am optat pentru un pachet de 4.99€/luna care imi oferea ceea ce aveam cu adevarat nevoie. Pot sa spun ca indiferent de firma pe care o vei alege pentru gazduirea siteului sau blogului tau cele mai bune pachete pleaca de la suma de 5€/luna.

Pe langa acest pachet, in decurs de 1 ani am mai achizitionat inca 3 pachete de 4.99€ si doua domenii .ro si unul .com. Acest lucru l-am facut datorita faptului ca am fost multumit de prima alegere si de faptul ca orice problema am intampinat echipa HostVision mi-a fost mereu aproape pentru un raspuns rapid si corect.

Pentru cei ce sunt la inceput si cauta un astfel de HOST va recomand cu caldura hostvision.ro pentru ca sunt o echipa de profesionisti si cu siguranta nu ve-ti intampina probleme. In acest an de gazduire, am avut doar cateva mici probleme de conectare la server care nu au durat mai mult de cateva minute…

Pentru cei interesati sa aleaga un pachet HostVision, acestia vin in luna noiembrie cu o oferta foarte buna:

Doar in 11 Noiembrie 2011 oferim 11 luni gratuite in plus la orice pachet de hosting nou, platit in avans pe un an.
Oferta este valabila pentru pachetele noi de hosting incepand cu pachetul 2.99 in sus. Se achita echivalentul a 10 luni si se primesc 12 luni plus inca 9 luni gratuite, in total 21 de luni de hosting.

Pentru pachetele 0.99 si 1.99 se ofera 9 luni gratuite in plus. Se achita 12 luni si se ofera inca 9 luni gratuite, in total 21 luni de hosting.

Oferta este valabila doar pentru pachetele noi de hosting comandate si achitate in data de 11 Noiembrie 2011.

Preturile sunt afisate in euro si nu contin TVA (24%). Pretul in lei (RON) este calculat la cursul BNR.

2 COMMENTS

  1. Tot cu datacentere la Cluj puteti incerca serviciile celor de la MxHost sau Acip Hosting, care cu siguranta nu o sa va dezamageasca atunci cand vine vorba de suport tehnic.

    Eu imi gazduiesc magazinul online la Acip Hosting momentan insa am folosit si MxHost in trecut.

    HostVision este folosit de catre un amic, zice ca este totul ok !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here