Va prezint mai jos doua site-uri web descoperite de mine si care consider ca sunt utile in anumite activitati web, blogging, etc.

webbanner24Webbanner24 – Daca aveti nevoie sa faceti repede un banner pentru siteul dvs sau pentru orice alt site, cu siguranta unul dintre cele mai rapide si usoare moduri sunt prin Webbanner24. Este 100% gratuit, foarte usor de folosit, totul on-line si nu necesita inregistrare.

Pentru a crea un banner, accesati siteul lor, dimensiunea banner-ului dorit, culoare de fundal, introduceti textul si in cele din urma apasati pe butonul “Salvati” de unde alegeti ce tip sa aiba imaginea creata, SVG, PNG sau JPG. Deasemenea, daca doriti un banner mai complex puteti alege sa adaugati imagini, sa schimbati culorile textului, a fondului, sa mutati textul in cadrul banner-ului, sa il rotunjiti si multe alte optiuni. Se poate si previzualiza banner-ul creat inainte de salvarea in calculator, apasand butonul “Banner Preview” din coltul din dreapta sus.

Este un instrument ce te poate ajuta sa creezi bannere complexe daca ai putina rabdare cu toate optiunile disponibile si foarte important de mentionat e ca nu pune nici un fel de marca pe banner-ul creat. Astfel nu va aparea nici un mesaj de genul “created by Webbanner24…”.

graphicspringsGraphicSprings – Un logo bun este esential pentru blogul, siteul sau brandul dvs. Pentru acest lucru puteti sa angajati pe cineva sa va creeze un astfel de logo, lucru care duce la scoaterea din buzunar a unei sume de bani sau daca aveti cateva cunostinte de Photoshop va puteti crea singur un astfel de logo. Daca insa nu dispuneti nici de bani si nici de aceste cunostinte va puteti juca cu GraphicSprings. Acest website va permite sa va creati propriul logo foarte simplu si gratutit, on-line si fara sa va inregistrati.

Primul lucru este sa va alegti o imagine reprezentativa pentru ceea ce urmeaza sa creati, si pentru asta site-ul va pune la dispozitie o varietate de imagini deja create. Aceasta imagine va fi mutata intr-un “tabel” de unde o puteti muta unde doriti, se poate intoarce, mari, micsora si de unde va redenumiti logo-ul dupa cum doriti.

Odata ce ati finalizat logoul dorit, il puteti descarca in formatele JPG, JPEG, și PNG. Pretul pe care trebuie sa il platiti pentru a putea descarca fisierul este sa impartasiti prin retelele de socializare Facebook, Twitter, Tumblr, sau Digg faptul ca ati creat un logo prin GraphicSprings.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here