De multe ori ma interesa cum va fi timpul pe ziua urmatoare sau chiar pe 2-3 zile pentru a-mi organiza iesirile la pescuit, la iarba verde sau alte activitati. Am incercat cateva aplicatii pentru iOS, din categoria celor free, si am avut surpriza sa descopar una care acum nu imi mai lipseste de pe iPhone.

AccuWeather, o aplicatie care de fiecare data mi-a furnizat cele mai corecte informatii despre prognoza meteo, chiar si gradele din urmatoarea zi sau din urmatoarele zile pot spune ca au fost aproape corecte. Am testat aceasta aplicatie mai mult timp si am verificat constant informatiile furnizate de aceasta comparand cu ce era in realitate. De fiecare data informatiile au fost aproape perfecte, spun aproape perfecte pentru ca, cu siguranta nimeni nu poate anticipa 100% toate modificarile din atmosfera.

Pentru cei ce cautau o aplicatie pentru prognoza meteo va recomand cu caldura AccuWeather. Aceasta aplicatie este disponibila atat pentru iOS cat si pentru Android, BlackBerry, Windows Phone, Symbian si Bada. Pentru toate aceste platformele aplicatia este gratuita.

Daca aceasta aplicatie va furnizat informatii corecte si ati fost multumiti sau inormatii eronate si sunteti nemultumiti, impartasiti experienta voastra cu aceasta aplicatie printr-un comentariu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here