Daca ai nevoie de un sistem de supraveghere video in camera copilului sau in biroul tau sau oriunde altundeva pentru o perioada limitata de timp, nu mai trebuie sa achizitionezi un intreg sistem video care implica o gramada de costuri, modificari si deranj. Poti sa iti folosesti simplu unul din iDeviceurile tale sau chiar calculatorul tau.

Cu ajutorul aplicatiei iPeekCam poti sa transformi dispozitivele tale in adevarate camere de supraveghere wireless. Orientezi camera dispozitivului tau spre zona care doresti sa o vizualizezi, te conectezi pe siteul companiei ce a produs aceasta aplicatie, iPeekCam si voila… poti vizualiza zona respectiva de oriunde din lume cu ajutorul browserului web.

iPeekCam dispune de mai multe caracteristici de securitate, cum ar fi detectarea miscarii, night vision, inregistrare automata, trimiterea prin email a informatiilor si DVR.

iPeekCam pentru Mac:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9Zqna0a5vV4[/youtube]

iPeekCam pentru iOS:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=t9LxIbo6yxc[/youtube]

Aplicatiile pot fi descarcate din iTunes App Store pentru iOS si costa 3,99€, respectiv din Mac App Store pentru Mac si costa 7,99€.

iPeekCam pentru iPhone si iPad – descarca

iPeekCam pentru Mac – descarca

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here