L-am scos la intamplare, din categoria aplicatiilor populare din appshopper, fiindca era FREE. Nu l-am jucat imediat din lispa de timp, dar si cand l-am inceput parca nu ma mai saturam sa il joc.

Can Knockdown 2 este o idee foarte simpla transformata intr-un joc foarte bun. Acesta face exact ce ii spune numele si poate, la inceput, nu vi se pare chiar asa tentat sa arunci cu mingi dupa conserve…dar o data inceput, credeti-ma, te prinde.

Ofera trei moduri diferite de joc in care trebuie sa spargi formatiuni de conserve sau conserve in miscare, sau sa distrugi tinte statice sau dinamice.

Astfel, modul clasic te pune sa darami cat mai multe formatiuni de conserve cu cat mai putine bile aruncate, inmultindu-ti scorul atata timp cat reusesti sa le spargi cu o singura lovitura. Poti sa distrugi gramada de conserve cu o lovitura in punctul perfect sau folosinudu-te de conservele explosive si poti primi bile bonus daca reusesti sa lovesti conservele potrivite. Este foarte simplu dar foarte interesant.

Modul target iti pune la incercare atat viteza de reactie cat si pe cea de concentrare, deoarece trebuie sa spargi cat mai multe tinte, atat statice cat si in miscare si toate acestea intr-un timp limitat. Cu cat reusesti sa lovesti tintele in punctul potrivit cu atat ti se poate inmulti scorul cat mai mult clasandu-te astfel pe un loc bine meritat in GameCentre. Timpul il poti prelungi daca reusesti sa prinzi bonusurile ce iti vin in diferite momente “critice”.

Modul sniper, cel mai greu dintre toate, iti pune la incercare precizia si rabdarea. Trabuie sa lovesti conservele ce se afla intr-o continua miscare intr-un timp limitat. Si in acest mod iti poti prelungi timpul daca reusesti sa lovesti conservele corecte. Mai te poti ajuta de diferitele conserve bonus dar evita sa distrugi conservele “Sudden Death”.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oj5cAPcWQyc[/youtube]

Can Knockdown 2 este un joc pe care il poti incerca pentru doar 0,79€ si cu siguranta nu vei regreta. Poti sa il adaugi in “Wish List” pe appshopper.com sau direct in aplicatia pentru iPhone sau iPod touch si cu putina rabdare poate ai noroc si de o reducere.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here