Siteul Mobime.ro arata ca cele mai multe telefoane cautate in preajma sarbatorilor de iarna au fost smartphone-urile pana in 200€. Acest lucru rezulta  din cele 22.000 de cautari de pe acest site.

In topul cautarilor din luna decembrie si tot o data cele mai populare, se afla Samsung Galaxy S, Samsung i5500 Galaxy 5, LG

Optimus One dar si Nokia X2 sau C3. Cele mai dorite sunt insa modele X8 si X10 de la Sony Ericsson.

Astfel, terminale precum Samsung Galaxy S sau iPhone 4, in ciuda promovarii agresive de catre operatori, nu au fost atat de cautate pe site-ul Mobime.ro. Nici telefoanele ieftie nu au fost la fel de cautate ca si cele mentionate mai sus.

Foarte multi utilizatori au ales sa achizitioneze astfel de telefoane prini incheierea unui contract nou de abonament cu operatorii de telefonie mobila. In topul rezultatelor comparatorului se pozitioneaza abonamentele “Complet 250” si “Familia 1000” de la Vodafone, “Delfin 8, 4, sau 10” de la Orange si ”Perfect pentru tine” 2600 si 1300 de la Cosmote.

Oamenii sunt atrasi de telefoanele inteligente, puternic subventionate de operatori in combinatie cu abonamente de voce si internet. Acestia prefera sa scoata din buzunar mai multi bani pe luna, pentru a plati cat mai putin pentru un terminal sofisticat. Telefoanele ieftine sau chiar gratuite au fost chiar cele mai putin cautate”, mentioneaza Thea Popa, managerul de proiect al Mobime.ro.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here