Ondine(2009) – se te trezesti cu o fata frumoasa in plasa de pescuit in mijlocul marii nu cred ca este una dintre cele mai placute experiente. Acest lucru i se intampla lui Syracuse(Colin Farrell), un pescar irlandez singuratic, iresponsabil si alcoolic in faza de recuperare. O fantezie ce se transforma in realitate.

Chi bi si Chi bi xia sau batalia de la Red Cliff I si II(2008-2009) – China, inceput de secol III, ultimul imparat din Dinastia Han incearca reunirea teritoriilor sub stapanirea lui prin declararea razboiului impotriva tinutului Xu si Wu. Aliante politice incerte intre tinuturile Xu si Wu, armata mult inferioara fata de adversari, dar tehnici si strategii ce au schimbat istora Chinei prin celebra batalie de la Stanca Rosie ce a marcat sfarsitul Dinastiei Han.

Water for Elephants(2011) – inspirat dupa romanul cu acelasi nume al autoarei Sara Gruen, aceasta drama ne prezinta viata dura din spatele circului, si nu orice circ ci cel al fratilor Benzini.

Letters to God(2010) – puterea unui baiat in lupta cu o boala nemiloasa. Credinta in Dumnezeu si puterea rugaciunilor transformate in “Scrisori catre Dumnezeu”

La vita è bella(1997) – minciuna poate aduce uneori si beneficii, conteaza doar in ce context este prezentata. Un film senzational ce te duce din frumosul orasel Toscana unde dragostea zburda pe strazi pana in lagarele de concentrare unde viata era lipsita de vreun sens. O combinatie spectaculoasa intre drama si comedie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here