Breach(2007) – un film inspirat dupa o poveste reala, in care un spion rus este gasit in una dintre cele mai inalte pozitii in FBI. Chris Cooper joaca intr-un mare fel in acest thriller.

Flightplan(2005) – un film foarte interesant ce te tine cu sufletul la gura pana in ultima clipa. Uneori iti da impresia ca “ceilalti” au dreptate.

Friends with Benefits(2011) – o comedie bunicica ce te relaxeaza si la care nu te poti plictisi. O poveste plina de clisee in care ii poti vedea pe Justin Timberlake si pe superba Mila Kunis.

Helen(2009) – l-am avut de ceva timp pe lista cu filme pentru vizionat… dar abia dupa 1 an am avut “curajul” sa il vad. S-a dovedit aceasta asteptare pentru ca nu stiu cum am rezistat sa il vad pana la final. E foarte depresiv si greu de urmarit.

Leap Year(2010) – o comedie romantica intr-un fundal mirific de Irlanda, cu obiceiuri si traditii din aceasta tara si cu o Amy Adams absolut fermecatoare. Dupa filmul asta siguri dormi foate destins.

MacGruber(2010) – o prostie

Carjacked(2011) – ma asteptam la ceva mai interesant dar este o actiune cam “ieftina”. Destul de slab

Never Let Me Go(2010) – ca sa il intelegi si sa il simti la adevarata intensitate, trebuie sa lasi la o parte intrebarile logice, care te-ar putea duce cu gandul la faptul ca este greu de crezut ca cineva si-ar accepta atat de usor o soarta impusa.

Final Destination 5(2011) – nu am vazut toata seria, doar Final Destination 1 care la vremea respectiva pot spune ca mi-a placut. Nu sunt un fan al filmelor horror dar ma uit de cate ori am ocazia. Acest film nu mi s-a parut aproape deloc horror ci poate putin thriller si mai degraba scarbos. Efecte bune doar ca unele lucruri putin cam exagerate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here