Din 2010, de cand am deschis acest blog folosesc hosting de la HostVision. Este o companie din Cluj, ce ofera gazduire atat in Romania prin servere performante situate in Bucuresti dar si in SUA, cat si inregistrarea de noi domenii .ro, .net, .eu, .com, .info.  Mai multe detalii gasiti pe site-ul lor www.hostvision.ro. Va recomand cu incredere, pentru orice nelamurire/intrebare sa folositi “Live Support Chat”. Acolo va stau la dispozitie oameni care va raspund rapid si la obiect si va ajuta indiferent de problema intalnita sau de intrebarea voastra legata de pachete sau orice alt serviciu oferit de ei.

Pachetele de hosting sunt simple si cu o gramada de beneficii, iar pentru configurarea hostingului va ajuta echipa, fara a face voi ceva. Totul este gata in cateva ore si veti fi anuntat printr-un email.

Daca doriti un hosting bun, va recomand cu incredere HostVision si va ofer un voucher de 30% reducere valabil pana la 31.10.2015.

Cod Cupon: ThankYou-SEPTEMBRIE2015

Conditii utilizare cupon:

  • Cuponul poate fi utilizat doar pentru achizitia de servicii de hosting noi (Personal, Business & SSD, Reseller, Premium si Mail & Storage).
  • Cuponul se cumuleaza cu oferta la plata in avans pe un an (pana la 8 luni gratuite bonus).
  • Cuponul nu se cumuleaza cu oferta de achizitie de domeniu + hosting cu reducere.
  • Cuponul este valabil pentru o singura comanda.
  • Cuponul nu este valabil pentru achizitia de domenii noi sau prelungirea de domenii, servicii de hosting sau aditionale.

Cuponul se aplica la comanda noua, la ultimul pas, in pagina cu cosul de cumparaturi, in partea de jos a paginii.

Daca ai achizitionat un hosting si ai folosit cuponul, te rog lasa un comentariu mai jos pentru a sti si ceilalti cititori ca s-a folosit cuponul.

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here