Tocmai ce s-a lansat iOS 5.0.1 pentru iPhone 4S, 4, 3GS, iPod touch 4th, 3th, iPad 2 si iPad.

Acest update contine imbunatatiri si cateva bug fixuri:

  • Fixes bugs affecting battery life
  • Adds Multitasking Gestures for original iPad
  • Resolves bugs with Documents in the Cloud
  • Improves voice recognition for Australian users using dictation

Cel mai frumos lucru legat de iOS 5 este faptul ca o data cu lansarea acestui soft, posesorii de iDeviceuri pot sa isi upgradeze sistemul de operare al deviceului preferat fara a mai fi nevoiti sa il conecteze la un PC cu iTunes instalat. Acest lucru se numeste Over The Air(OTA) update. Pentru a putea face acest lucru, trebuie sa intri in SETARI pe iPhone-ul, iPod Touch-ul sau iPad-ul tau dupa care sa accesezi butonul GENERAL si SOFTWARE UPDATE. Poti incepe sa descarci ultima versiune a iOS-ului.

Usor si rapid tot acest procedeu. Am facut primul OTA update pe iPhone-ul 4 pe care il detin si totul a mers foarte bine. Nu foarte repede deoarece descarcarea a fost facuta la ora la care acest update a fost lansat, ceea ce a insemnat ca serverul Apple a fost foarte aglomerat de lumea intreaga doritoare de OTA update si iOS 5.0.1.

Desi nu pot sa ma plang in ceea ce priveste autonomia bateriei la iPhone-ul meu(aproximativ 14-16 ore utilizare), abia astept sa vad daca dupa acest update, autonomia va creste si cu cat. Pentru mine, un smartphone nu trebuie sa ma tina incarcat o saptamana, asa cum probabil multi isi doresc de la un telefon. E suficient ca pentru o zi plina, acesta sa isi faca treaba bine si sa nu ma lase atunci cand am cea mai mare nevoie. Nu mi s-a intamplat niciodata in cei 3 ani de utilizare iPhone decat din neglijenta mea de al reincarca atunci cand era necesar. Daca rezista de la ora 7-8 dimineata si pana la ora 22-24 este suficient.

 

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here