Dupa ce toata lumea a asteptat lansarea iPhone 4 de aseara la Cosmote si dupa ce s-a aflat pretul extraordinar pentru varianta de 16GB si cum sa vehiculat ca vor fi neverlocked(Cosmote nu vinde telefoanele codate), lumea a dat navala pentru a achizitiona cat mai repede iPhone 4. In plus Cosmote a venit cu o oferta speciala de 15% reducere, asta facand ca pretul sa ajunga la aproximativ 2300 ron pentru varianta 16GB. Super poti sa spui si asa au spus si cei care au cumparat aceste terminale in cursul serii de ieri.

Surpriza insa a aparut atunci cand au ajuns acasa si dupa o “decupare” a cartelelor SIM pentru a le transforma in microSIM au constatat ca telefoanele nu se activeaza. S-a incercat si cu SIM-uri Orange si Vodafone fara nici un rezultat. Toata lumea comenta aseara pe forumuri si pe Twitter pe aceasta tema. La primele ore ale zilei de azi, pe twitter au inceput discutiile referitoare la aceasta mare problema. S-au apelat relatiile clienti Cosmote, au fost la magazine pentru raspunsuri insa fara nici un rezultat.

Telefoanele sunt codate pe reteaua Cosmote. Asta am aflat dupa ce o cunostinta a achizitionat un SIM Cosmote pe care l-a introdus in terminal si acesta s-a activat, fara a functiona mai apoi si cu alte SIM-uri, Orange, Vodafone.

Cosmote a spus unora din clienti ca in cursul saptamanii viitoare vor primi un “cod” pentru deblocare(nu stie nimeni de existenta unei astfel de variante de deblocare bazate pe coduri) si ca vor putea folosii aceste device-uri si pe alte retele o data cu aceasta “deblocare”.

Rusine pentru ei ca au plecat cu stangul in acest mare proiect, “iPhone 4 la Cosmote”.

Clientii care au achizitionat pana in momentul de fata aceste terminale stau si asteapta o solutie si intre timp il folosesc pe post de “bibelou” sau si-au cumparat cartele Cosmote pentru al putea folosi.

Asteptam sa vedem ce se va intampla saptamana viitoare.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here