Intotdeauna este binevenita o astfel de aplicatie, mai ales atunci cand esti la distanta si sti ca ti-ai uitat PC-ul sau Mac-ul pornit si vrei sa il opresti. Poate te uiti la un film sau la un clip pe YouTube pe calculatorul conectat la TV-ul din dormitor si atunci cand vrei sa-l opresti trebuie sa te ridici din pat si nu prea mai ai chef. Iti recomand iShutdown, o aplicatie compatibila cu iPhone-ul sau iPod touch-ul tau care prin conexiunea Wi-Fi din casa sau prin reteaua 3G te poate ajuta in astfel de situatii.

iShutdown nu este o aplicatie noua, ea fiind disponibila in App Store inca din mai 2011. Probabil ca unii dintre voi o si folositi deja. Totusi, pentru cei ce nu o cunosc si ar fi incantati sa o descopere, ar fi de mentionat faptul ca in cursul zilei de ieri iShutdown a primit o actualizare noua, ajungand astfel la versiunea 2.2.

Versiunea 2.2 aduce cateva imbunatatiri importante aplicatie. Daca pana la aceasta actualizare puteai doar sa opresti PC-ul sau Mac-ul tau, acum, daca detii mai multe calculatoare le poti selecta pe toate odata pentru a le opri. Mai mult de atat le poti pune in sleep mode sau le poti “trezi din somn”, poti sa le restartezi si totul cu doar o singura atingere.

Pentru a putea folosi aceste functii trebuie sa descarci aplicatia in functie de sistemul tau de operare, Windows sau Mac OS X, gratuit de aici. Aplicatia compatibila cu iDevice-ul tau o poti descarca din App Store si costa 0,79€.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here