LG GT 400

Caracteristici principale: ecran TFT touchscreen 256K culori cu o rezolutie de 240×320 pixeli de 3″, camera foto 5MP cu autofocus sistabilizator de imagine, memorie interna 160MB(extensibila prin card microSD pana la 16GB), Bluetooth, Radio FM,3G.

Un telefon cu un design elegant si cu o finisare deosebita a carcasei. Pe toata suprafata lui, atat pe fata cat si pe spate carcasa prezinta niste striatii interesante care ii dau un aspect metalic interesant. Ecranul nu este unul “capacitive touchscreen”, adica cu o functionalitate perfecta la atingerea cu degetul, acesta este doar “touchscreen”, din primele generatii de ecrane touch gasite pe modelele LG(KU990, KP500, KP501, KP502, etc.). Nu gasim atasat stylus acestui aparat.

Acumulatorul(durata stand-by pana la 350 ore/convorbire pana la 3 ore), intr-o utilizare normala(30 minute convorbiri, cateva SMS/poze si putin trafic date), folosit in zone cu semnal OK ajunge la o autonomie de ~2 zile.

Cele mai intalnite probleme/defecte

Cea mai des intalnita problema la acest model este touchscreen-ul. Acesta, dupa o anumita perioada de utilizare nu mai reactioneaza la comenzi partial sau total. Rare probleme de soft, restartati si blocari si cateva probleme pe partea de baterie, autonomie redusa.

Pentru partea cu touchscreen-ul, aceasta se rezolva simplu prin garantie sau contra cost in service-uri particulare cu un costuri manopera plus piesa care poat ajunge de la 60 ron la 100 ron.

Raportul “defectiunilor” pentru acest telefon(calculat in cazurile intalnite de mine) este de 1 la 20.

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here