Atunci cand ne uitam cu totii la preselectiile show-ului Roamnii Au Talent 2011, la un moment dat, un tip, cu parul grizonat, trecut bine de 30 de ani, a impresionat juriul si a primit trei de DA pentru a putea merge in etapa urmatoare.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tR1h1UfjV6w[/youtube]

Mi-a placut foarte mult acest Lucian Darie si am fost convins ca va face spectacol in semifinalele de la Bucuresti. Din pacate, spre dezamagirea mea, acesta a fost eliminat din spectacol…nu stiu din ce motiv(mai au fost si altii in aceeasi situatie), cu toate ca merita mai multa atentie. Tot timpul am avut sentimentul ca merita o sansa si mult mai multa atentie din partea juriului.

Surpriza a fost foarte mare sa il revad pe Lucian, asta seara, la Vocea Romaniei, unde, a facut din nou spectacol. Ce mi-a placut si mai mult, si mi-a intarit sentimentul de la Romanii au Talent, a fost faptul ca acesta a reusit sa ii intoarca pe toti cei patru, lucru ce denota faptul ca este talentat si ca, asa cum spuneam, merita mai multa atentie. Uite ca cineva, in aceasta seara, i-a acordat mai multa atentie.

Nu intotdeauna, oamenii care sunt talentati au parte de multe sanse in viata sau poate de nici una…dar daca intradevar crezi in tine incearca si cu siguranta vei reusi…a dovedit-o Lucian Darie in aceasta seara.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here