In urma cu doua zile cautand o aplicatie cu wallpapers pentru Retina Display am descoperit One Million Retina Wallpapers.

O aplicatie foarte simpla cum de altfel sunt toate de acest gen insa cu o multime de wallpapers-uri interesante si foarte important, optimizate pentru iPhone 4, ceea ce m-a si facut sa scriu despre aceasta. Nu sunt foarte multe lucruri de spus despre aceasta aplicatie decat ca ofera o navigare foarte usoara printre wallpapere ori prin swipe ori prin sagetile de navigare aflate in coltul din dreapta jos, posibilitatea de a face zoom prin pinch. Alte optiuni ale acestei aplicatii sunt posibilitatea de a salva pozele pe deviceul tau, adaugarea imaginilor la favorite, trimiterea prin email sau adaugarea lor la contacte.

Aplicatia are insa un mare minus, nu are posibilitatea de a sorta imaginile dupa tip(fantastic, holidays, cars). Poate cei de la rise uP! Labs vor adauga si aceasta optiune in viitoarele updateuri.

Aplicatia se misca foarte repede, wallpapers-urile se incarca si ele foarte repede si datorita numarului mare de imagini pe care la poti gasi in aceasta palicatie nota mea este 4 din 5.

Aplicatia costa 3.99€ si poate fi descarcata dinOne Million Retina Wallpapers - rise uP! Labs

Un lucru importat este sa urmariti evolutia acestei aplicatii, si aici ma refer la pret, pentru ca sigur o sa o prindeti gratuit sau la un pret mult mai mic decat cel mentionat mai sus. Cu ajutorul aplicatiei AppShooper, pe care la randul ei o puteti descarca din App Store(FREE) puteti urmari evolutia pretului indata ce a-ti adaugat-o in sectiunea “Wish List”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here