PicYou este o aplicatie ce combina fotografia cu socializarea la fel ca si Instagram, doar ca unii spun ca ar fi mai buna.

Folosesc de foarte mult timp Instagram si nu stiu daca voi alege sa folosesc PicYou. Totusi, aplicatia mi-a atras atentia cu cateva dintre functiile disponibile. Una dintre ele este faptul ca nu trebuie sa iti creezi un cont nou ci poti pur si simplu sa te loghezi cu contul de Facebook sau cel de Twitter. Ce mi-a mai placut la PicYou sunt efectele pentru poze care seamana oarecum cu cele din Instagram dar ai in plus posibilitatea de a alege daca ii adaugi sau nu pozei o rama. Acest lucru se face printr-o simpla apasare a butonului din centru sus. Dupa ce ai ales poza din galerie sau ai facut una noua si ai adaugat filtrul si rama dorita poti trece la meniul urmator prin apasarea butonului “next”, adaugand in fereastra urmatoare un text, tag sau locatie pentru poza si bineinteles reteaua de socializare pe care vrei sa o trimiti, Facebook si/sau Twitter. Aduagarea efectelor pe poza si a ramelor se face  foarte simplu dar trebuie mentionat faptul ca imaginea va fi cropuita automat la o rezolutie de 640×640. Indiferent daca trimiti sau nu poza prietenilor tai pe Facebook sau Twitter, PicYou ti-o salveaza automat in wallul din aplicatie, in sectiune a”Feed” si in galeria telefonului.

Poti sa iti creezi o lista de prieteni prin invitarea lor prin serviciile de socializare sau cautandu-i prin optiunea “Find my Friends” ce poate fi gasita in meniul “Profile”. La fel ca la Instagram poti sa dai like sau sa scrii comentarii pozelor ce sunt publicate de prietenii tai.

In categoria “Popular” vei putea urmari cele mai populare poze din PicYou la care poti lasa comentarii sau poti da un simplu like.

Aplicatia PicYou beneficiaza si de o interfata web pe care o poti folosi intrand pe picyou.com.

Chiar daca folosesti deja o astfel de aplicatie merita sa incerci si PicYou pentru efectele disponibile si pentru simplitatea ei.

PicYou este o aplicatie ce poate fi utilizata pe iPhone, este gratuita si poate fi descarcata din App Store.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here