Desi nu credeam ca acest lucru se va intampla vreodata, iata ca astazi am aflat ca totusi s-a intamplat.

Orange ofera primul terminal Dual SIM ce poate fi achizitionat atat prin abonament nou cat si prin fidelizare. Astfel, incepand cu 13 septembrie Orange comercializeaza Samsung Champ Duos la preturi pormotionale pana pe data de 29 februarie 2012.

Nimic interesant, zic, un telefon destul de vechi, dar totusi Dual SIM, nu?

Caracteristici:

Ecran TFT de 2,6 inchi,  resistive touchscreen cu o rezolutie de 240×320 pixeli, memorie interna50MB(extensibila pana la 16GB prin suport microSD), 3G, Wi-Fi, camera foto 1,3MP.

La fel ca la toate terminalele vandute de Orange preturile difera in functie de valoarea abonamentului, perioada contractuala(12/24 luni), loializare sau abonament voce plus internet, la fel si la acest model preturile o sa difere dupa aceste criterii.

Mai exact:

  • pentru un contract nou cu o valoare de minim 12 euro/luna(Pantera), 14 euro/luna(Delfin), 15 euro/luna(Flamingo)  pretul porneste de la 29 Euro
  • pentru un contract nou cu o valoare de minim 9 euro/luna(Pantera, Delfin), 10 euro/luna(Flamingo)  pretul porneste de la 39 Euro
  • pentru un contract nou cu o valoare de minim 5 euro/luna(Delfin) pretul porneste de la 49 Euro
  • pentru o loializare la un abonamente cu o valoare egala cu cele mentionate mai sus, preturile pornesc de la 69 Euro, la 99 Euro respectiv 115 Euro

Samsung Champ Duos poate fi achizitionat si impreuna cu un abonament nou/loializare plus optiunile de internet Net Mail(3 euro), Net Friends(4 euro), Net News & Mail(5 euro), Net News & Friends(6 euro), Net Mail & Friends(7 euro), Net News & Mail & Friends(8 euro) sau Net Biz(4 euro) incepand de la 19 euro respectiv 99 euro.

Interesant este faptul ca acest model nu se gaseste in magazinul online Orange, dar totusi acest model se afla in oferta lor, conform unor informarii primite de la companie. In cele trei zile de la publicarea informarii si pana in prezent acest model trebuia sa se fi gasit in magazinul online si totusi nu este prezent. In informarea primita de la Orange nu ar fi specificat faptul ca acest model va fi vandut doar in magazinele proprii sau ale partenerilor.

Sa fie deja si scos din oferta sau doar o chestiune de actualizare a siteului www.orange.ro!? Vom vedea in zilele urmatoare ce se va intampla.

Esti curios/curioasa sa achizitionezi acest model?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here