Cu totii am urmarit emisiunea “Romanii Au Talent” si am ramas umiti de unii dintre concurentii care au participat la aceasta prima editie. Cautand prin YouTube am descoperit ca la alte competitii, “Britain’s Got Talent”, “Norske Talenter” sau “America’s Got Talent” au aparut cateva personaje interesante. Unii dintre ei, spun eu, chiar nu s-au facut de ras in acea tara si mai mult de atat au fost aplaudati si incurajati sa mearga in continuare.

La “Britain’s Got Talent” l-am intalnit pe Razy(Razy Gogonea) care a reusit sa ridice sala in picioare si sa primeasca 3 DA-uri uriase. Se pare ca a placut atat de mult incat a strans si pe YouTube un numar de aproximativ 5 milionane de vizualizari.

[youtube width=”625″ height=”344″]http://www.youtube.com/watch?v=z62zrqaqVbY[/youtube]

La “Norske Talenter” am avut placerea de a asculta un pianist senzational, Bogdan Ota de care “Romania nu prea a fost interesata…”. Mai bine ascultati.

[youtube width=”625″ height=”344″]http://www.youtube.com/watch?v=neFJ9E-GbLY[/youtube]

La “America’s Got Talent” am dat peste o mai veche trupa romaneasca de fete numita Indiggo, de prin 2008 cred, care au vrut sa cucereasca America…si au reusit:

[youtube width=”625″ height=”344″]http://www.youtube.com/watch?v=WThLwpToUsc[/youtube]

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here