Astazi, Stream TV Networks a anuntat ca va lasna 7 tablete eLocity, cu ecrane de 10″ si pe care va rula noua versiune de soft Android 3.0 a celor de la Google.

Compania va prezenta tabletele la CES(Cosnumer Electronic Show, care va avea loc anul acesta la Las Vegas, in perioada 6-9 ianuarie), unde vom afla mai multe date despre acestea.

Un purtator de cuvant al Stream TV a fost luat la intrebari legate de pret sau de disponibilitate produselor de catre ziaristi, insa acesta nu a comentat nimica. Tot ce s-a spus a fost ca pe 17 ianuarie va avea loc deschiderea precomenzilor, deocamdata doar pe piata din USA prin reteaua magazinelor Wall-Mart, Fry’s si Amazon.

Stream TV se asteapta sa fie printre putinele companii prezente la CES care vor prezenta tablete cu sistemul de operare Android Honeycomb. Cele mai multe dintre tabletele disponibilile pana astazi nu ruleaza decat versionea 2.2 a Android, inclusiv Samsung Galaxy Tab.

Pe noile tablete vor rula progesoarele Nvidia Tegra 2 T250, care includ doua nuclee de procesare si se bazeaza pe un design ARM. Tabletele vor avea capacitatea de a reda filme in format FullHD(1080p).

Tabletele eLocity o sa aiba suport pentru carduri microSD, porturi USB si un port HDMI pentru conectarea cu ecrane externe.

Stream TV are deja pe piata, incepand cu luna decembrie, o tableta eLocity de 7″, numita A7  pe care ruleaza procesoare Nvidia Tegra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here