Astazi de dimineata, primeam un mail de la 9AM in a carui titul scira “Tehnici de supravietuire in inchisoare”. Nu am avut timpul necesar sa comentez asupra ei, dar acum vreau sa va arat si voua ce prostii ne mai spune onlineul romanesc.

Asa incepea articolul de pe 9am.ro

“Sa speram ca niciunul dintre voi nu va avea nevoie de aceste sfaturi, insa, nu se stie niciodata. Asa ca, iata cum poti supravietui in inchisoare.”

Interesant, ce sa zic, intradevar ne trebuie sa stim astfel de lucruri ca atunci cand suntem inchisi sa nu avem probleme…”nu se stie niciodata”.

Primul gand care mi-a trecut prin minte a fost ca intradevar presa(online, pe hartie, etc) nu cauta decat sa castige cititori fara sa conteze ceea ce se scrie in articolele lor. Unele dintre ele fiind de tot rahatul, cu tembelisme si cretinisme cum numai la noi poti sa intalnesti. Scria si @iDante in urma cu ceva timp despre o stire plina de prostie a celor de la Realitatea si stati linistiti, sunt zeci in fiecare zi.

Asta este tara in care traim, cu “Stirile de la ora 5” pline de crime, violuri, etc., stiri de seara sau dimineata, in care nu se discuta decat despre politica fotbal si nenorociri…nu se intampla nimic bun si frumos in timpul unei zile, ci doar lucruri rele. Stai…cele “bune” nu se vand, am uitat.

Va las sa cititi si voi articolul ca…”nu se stie niciodata”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here