Nu este un joc foarte nou sau necunoscut pentru utilizatorii de iPhone/iPod touch dar mie personal mi-a placut foarte mult.

Se pare ca nu trebuie neaparat sa ai un buget foarte mare sau sa fii un nume in domeniul aplicatiilor si al jocurilor ca sa creezi ceva simplu, foarte simplu insa foarte distractiv. Andreas Illiger, un developer independent a reusit sa ne uimeasca printr-un astfel de joc, simplu dar distractiv, numit Tiny Wings.

Pot sa spun ca din prima clipa in care am vazut jocul  mi-a placut si ma joc de cate ori am ocazia.

Tiny Wings  este o poveste a unei pasari ce ii place sa zboare, si care incearca toata ziua acest lucru. Datorita aripioarelor mici ea nu poate sta foarte mult in aer si revine incet spre pamant cautand locuri prin care poate sa alunece direct spre cer tinand-o cat mai mult acolo sus. Acest lucru se intampla prin apasarea ecranului, pentru a o ajuta sa ajunga in acele locuri de pe pamant din care poate sa alunece usor spre cer prin incetarea apasarii ecranului.

Deci simplu, apesi ecranul in panta si il lasi in urcare. Acest lucru il faci de fiecare data pentru a mari viteza si pentru a reusi sa te deplasezi cat mai repede si cat mai departe prin aer.

Cel mai mare dusman al lui Tiny Wings este apusul, care o urmareste tot timpul si tu trebuie sa o ajuti sa traverseze cat mai repede dealurile si apoi marile pentru a trece pe insula urmatore. O data ce apusul a prins-o jocul s-a terminat.

Cel mai important este sa inveti cand sa tii apasat ecranul si cand sa il lasi pentru a o propulsa cat mai repede spre urmatoarele insule si pentru a o tine cat mai mult in zbor astfel ca noaptea sa nu o ajunga.

Pe pamant sunt si anumite bonusuri care iti maresc viteza, daca reusesti sa le prinzi o sa vezi cum te propulseaza, foarte mult.

Nu este un joc fantastic prin grafica, este un joc foarte simplu care ne demonstreaza ca este sufficient pentru a-ti imbunatatii ziua si pentru a-ti pune zambetul pe buze. De cate ori reusesti sa tii Tiny Wings cat mai mult in aer aceasta scoate sunete haioase, de bucurie care nu pot decat sa te faca sa zabesti si sa continui cu placer acest joc.

Acest joc se incadreaza foarte bine in jocurile must have pentru iPhone si  iPod Touch si merita o nota 5 din 5.

Tiny Wings costa 0,79€ si poate fi descarcat din Tiny Wings - Andreas Illiger

[youtube width=”625″ height=”344″]http://www.youtube.com/watch?v=x6pT_2E5xI0&feature=player_embedded[/youtube]

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here