Te-ai gandit vreodata ca ti-ar placea un avatar personalizat si animat la profilul tau de Twitter dar nu ai gasit cea mai buna metoda sa faci acest lucru? Iti pot spune ca cineva s-a gandit la aceasta treaba si a lansat o aplicatie pentru iPhone-ul tau.

In cursul zilei de astazi a aparut in App Store o aplicatie ce te ajuta sa creezi o imagine animata si totul in doar cateva secunde. Twitch for iOS iti permite sa creezi o imagine GIF direct pe telefonul tau si sa o setezi ca imagine de profil pe Twitter cu un singur click.

Aplicatia este foarte simplu de utilizat. Dispune de doua moduri de capturare a imaginii. “Burst” care iti captureaza singur patru imagini cu o intarziere de 1 secunda intre fiecare declansare sau “Single Shot”, unde poti hotara tu timpul cand sa declansezi aparatul pentru cele patru cadre diferite. Dupa terminarea capturii, printr-o simpla atingere a butonului “Preview”, aplicatia iti creaza imaginea GIF pe care o poti vizualiza si ulterior o poti trimite prietenilor tai pe Twitter, Facebook sau prin email, sau o poti aplica direct profilului tau de Twitter cu ajutorul functiei “Profile Pic”. Pozele poti fi facute atat cu camera principala cat si cu cea secundara. O data creata imaginea finala, aceasta nu poate fi decat trimisa prin serviciile mentionate mai sus fara a putea fi salvata in galeria telefonului. Posibil ca aceasta optiune sa se schimbe odata cu noile actualizari aduse in viitor aplicatiei.

Nu se stie exact pretul pentru aceasta aplicatie, dar fiind lansata la inceput de weekend, developerul (AppVision Ltd) o ofera gratuit pentru acest sfarsit de saptamana, merita incercata.

Se poate descarca din App Store.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here